autorondreis amerika

DIVERS AMERIKA AUTORONDREIS OVERZICHT

Autorondreizen Amerika

Autorondreis Amerika

Wil jij Amerika verkennen op een wel hele bijzondere manier? Zoveel mogelijk van het hele land zien terwijl je bepaalde gebieden kunt verkennen op je eigen manier? Kies dan bijvoorbeeld voor een bijzondere autorondreis in Amerika. Of je nu bijvoorbeeld kiest om de enorm bekende route66 af te leggen of je juist meerdere plaatsen in een langere periode wilt zien. Met een auto maak je het in ieder geval wat makkelijker ondanks dat Amerika natuurlijk een enorm land blijft. Stippel je route uit, maak een degelijke planning en geniet vooral van elke minuut dat je deze onvergetelijke ervaring maakt.

 • Diverse autorondreizen door Amerika vanaf €900 – Meer informatie

 • Originele auto vakanties in de VS vanaf €1800 – Meer informatie

 • Autorondreizen door Amerika vanaf €1100 – Meer informatie

 • L.A., de Canyons en Parken, San Francisco etc. vanaf €1850 – Meer informatie

 • Culturele autorondreizen door de VS vanaf €1800 – Meer informatie

 • Autoreizen door de Amerikaanse natuur vanaf €1400 – Meer informatie

 • Van Wilde Westen tot Alaskavanaf €1700 – Meer informatie

 • Van Key West tot Grand Canyon – vanaf €1063 – Meer informatie

 • Autorondreizen door heel Amerika  – vanaf €1064 – Meer informatie

 • Van Florida tot Californië (en alles er tussenin)  – vanaf €959 – Meer informatie

 • Autoreizen door de VS  – vanaf €850 – Meer informatie

 • Diverse Fly Drives door Amerika – vanaf €800 – Meer informatie

Voor vele mensen is het de ultieme droom en sommige hebben het zelfs hoog op hun bucketlist staan: een autorondreis door Amerika. Sommige willen het liefst met de auto alle staten van Amerika bezoeken, terwijl andere vooral willen genieten van wat dit land allemaal te bieden heeft. Het is dan ook een ontzettend veelzijdig land. Terwijl je aan de ene kant van het land al skiënd de wind langs je oren voelt suizen, geniet je aan de andere kant van het land heerlijk relaxt op een strand met een zacht zeebriesje op je gezicht van een unieke cocktail. Maak kennis met bijzondere cultuur, unieke natuur en de enorme veelzijdigheid van het land tijdens autorondreizen Amerika. Voel de adrenaline door je lichaam gieren terwijl je in National Park de Everglades op zoek gaat naar alligators. Word stil en voel de macht van de natuur als je geniet van een zonsopkomst of zonsondergang boven de Grand Canyon. Bezoek samen met een gids het indrukwekkende Yellowstone National Park dat zich, volledig los van de rest van de wereld, heeft ontwikkeld tot een uniek stuk natuur. Verken tijdens je autorondreis Amerika het Yosemite National Park waar heldere rivieren uitmonden in prachtige blauwe bergmeren en waar je ook de zeldzame sequoia bossen kunt bezichtigen. Even genoeg natuur gezien?

Bezoek dan één van de talloze pretparken of themaparken in Los Angeles of Orlando en voel de spanning terwijl je in ’s werelds meest spectaculaire achtbanen plaats neemt. Autorondreizen in Amerika gaan natuurlijk niet alleen maar over de natuur in het land. Je vindt in Amerika namelijk ook prachtige steden waar van alles te zien en te beleven valt. Ervaar het fanatisme tijdens een basketbalwedstrijd of een American Football game in één van deze steden of bezoek de talloze musea die je in de grote steden vindt. Dompel jezelf onder in het decadente leven van Los Angeles en bezoek Hollywood. Natuurlijk kan ook New York tijdens je autorondreis Amerika niet ontbreken. Deze stad heeft zo ontzettend veel bezienswaardigheden dat je eigenlijk al een vakantie naar alleen New York kunt boeken. Beklim één van de hoogste wolkenkrabbers in de stad en geniet op grote hoogte, met de wind door je haren, van het fantastische uitzicht dat je hier hebt. Bezoek San Fransisco en laat je met de bekende Cable Trams langs alle bezienswaardigheden in deze unieke stad die op 43 heuvels is gebouwd. Bijna aan het einde van je reis en nog wat geld over? Bezoek dan de gokhoofdstad van de wereld. Las Vegas heeft voor de liefhebber van casino én entertainment werkelijk alles te bieden!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizen

AMERIKA REIZEN WEETJES

wist je dat?


VRIJHEIDSBEELD IN STUKJES

Toen het Vrijheidsbeeld naar New York vervoerd moest worden is het maar liefst in 350 delen en in totaal 214 kratten naar New York gegaan. Bizar niet?

AMERIKA IS GROOT

In Amerika wonen er in totaal rond de 320 miljoen mensen. Met een kustlijn van bijna 20.000 km past Nederland ongeveer 250 keer in de Verenigde Staten.

KLIMAAT VOOR IEDER WAT WILS

In Amerika zijn er verschillende klimaten. Kies voor een gematigd klimaat langs de kust, tropisch in Hawai en Florida of Arctisch in Alaska.