groepsreis amerika

DIVERS AMERIKA GROEPSREIZEN OVERZICHT

Groepsreizen Amerika

groepsreis Amerika

Ben je alleen en wil je graag op reis? Ben je avontuurlijk en zit je niet graag stil? Staat Amerika al jaren op je lijstje? Laat je nu dan verrassen met onderstaand aanbod en ga voor een onvergetelijke ervaring. Een reis naar Amerika is namelijk veel meer dan 1 stad. Je hebt namelijk te maken met zoveel dingen die je kunt zien en/of bezoeken in Amerika. Van het Vrijheidsbeeld tot aan Route66, van de Grand Canyon tot het gok walhalla Las Vegas. Niets is te gek in Amerika en dat zul jij ook ervaren tijdens deze onvergetelijke groepsreis. We wensen je alvast enorm veel plezier toe!

Amerika en dromen: dat hoort bij elkaar. Waar de inwoners hun droom waar willen maken, wil jij als toerist dat ook! Als je Amerika goed wilt leren kennen dan zijn de groepsreizen Amerika een uitkomst. Je bepaalt vooral wat voor soort vakantie je wilt en eenmaal in Amerika hoef je er verder geen zorgen meer over te maken. Wil je je een echte cowboy voelen? Of ga je juist voor het echte baywatch-gevoel en waan je je een superheld op de mooie stranden? Maar Amerika is niet alleen de USA. Je kunt er ook juist van dromen om hun Mexicaanse buren te zien, verstopt onder hun sombrero’s, of ga je op zoek tijdens jouw groepsreis Amerika naar de erfenissen van de Inca’s. Je kunt kiezen voor een groepsreis met een thema of juist een bepaalde regio. Want 1 ding is zeker: Amerika is te groot om in 1 vakantie alles te zien…Een groepsreis door het westen van de USA voert je langs mooie steden en parken. Zo zal je de grote steden San Francisco en Las Vegas aandoen, maar kan je ook jezelf heel klein gaan voelen door de imposante rotsen van de canyons. Ga met jouw groepsvakantie naar de kust als je wilt leren surfen of als je gewoon even lekker wilt zonnebaden.

Wil je een ander Amerika leren kennen? Geen USA maar juist de tonen horen van de panfluit in Peru, een siësta houden in Mexico of mee dansen op de ritmische klanken van de samba? Zuid- en Midden-Amerika bieden het allemaal. Groepsreizen Amerika geven jou de kans om precies dat te zien waarom jij naar Amerika wilt. Voel je een echte ontdekkingsreiziger en plan een groepsreis in Amerika die door meerdere landen voert. Ontdek verschillende culturen en ontmoet kleurrijke mensen. Verbaas je over de verscheidenheid aan natuur en leefomstandigheden. Je kan terug gaan in de tijd en door oude tempels dwalen van de oorspronkelijke bevolking, je vergapen aan de prachtige natuur in de regenwouden van Brazilië of je tussen de mensen begeven in de grote steden zoals Saõ Paulo, Valencia of Santiago. De verscheidenheid is immens en daarom is een groepsreis naar Amerika zo aan te raden. En dan vergeten we bijna nog dat Amerika ook nog winters heeft en ook die periode machtig is voor een groepsreis Amerika. Canada of Alaska heten je ook graag welkom! Trek erop uit in de sneeuw met sledehonden en leer zo de Canadese Rocky Mountains goed kennen. Een groepsreis Amerika met honden: anders maar minstens net zo mooi!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizen

AMERIKA REIZEN WEETJES

wist je dat?


VRIJHEIDSBEELD IN STUKJES

Toen het Vrijheidsbeeld naar New York vervoerd moest worden is het maar liefst in 350 delen en in totaal 214 kratten naar New York gegaan. Bizar niet?

AMERIKA IS GROOT

In Amerika wonen er in totaal rond de 320 miljoen mensen. Met een kustlijn van bijna 20.000 km past Nederland ongeveer 250 keer in de Verenigde Staten.

KLIMAAT VOOR IEDER WAT WILS

In Amerika zijn er verschillende klimaten. Kies voor een gematigd klimaat langs de kust, tropisch in Hawai en Florida of Arctisch in Alaska.