motorreizen usa

DIVERS MOTORREIZEN USA OVERZICHT

Motorreizen Amerika

Motorreizen USA

Wil jij Amerika op een bijzondere manier verkennen. De meest bijzondere routes verkennen terwijl je geniet van alle bezienswaardigheden? Waarschijnlijk ben je een motor liefhebber en is route66 een item op je lijst die je zeer zeker wilt afstrepen. Een motorreis in Amerika is een onvergetelijke ervaring alleen al door de prachtige omgevingen die je zult gaan zien. Kies je voor een bepaalde route met veel steden die je tegelijk kunt bezoeken? Of ga je echt puur alleen voor route66. Waar je keuze ook op gaat vallen, het gaat een onvergetelijk avontuur worden! We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens deze onvergetelijke ervaring.

Is het toeren op een motor door Amerika voor jou een droom die gauw werkelijkheid moet worden? Dan ben je goed op weg, want je hebt de eerste stap gezet door hier te belanden. Hier lees je van alles over de mogelijkheden voor jouw reis. Wil je samen of alleen reizen, ga je voor een van de nationale parken of de befaamde Route 66? Je kunt je motorreis USA zó boeken dat het de reis van je leven wordt – welke optie je ook kiest. En of je nu samen gaat of alleen, een georganiseerde toer kiest of zelf je route uitstippelt; motorreizen USA zijn om nooit te vergeten. Je zult het prachtige landschap van Amerika met eigen ogen kunnen ontdekken, allemaal vanaf je (gehuurde) motor. Het belangrijkste is dat je je vooraf goed bedenkt wat je precies wilt. Heb je dat eenmaal bedacht, dan kun je je vervolgens volledig focussen op de motorreis van je leven. Een van de meest belangrijke beslissingen die je over je motorreis USA moet nemen, is of je de reis alleen of samen gaat maken. Gaat jouw voorkeur uit naar rijden op jouw manier, zonder rekening te hoeven houden met andere motorrijders? Zorgeloos door de Amerikaanse natuur, op jouw snelheid en met het aantal stops dat jij wilt…

Of moet je er juist niet aan denken om de gehele reis alleen te maken, om niemand te hebben om je ervaringen na die geweldige rit mee te delen? Bedenk je goed wat jij het belangrijkste vindt – alleen rijden of samen alle ervaringen delen. Op basis daarvan kun je de keuze maken wat je gaat doen. Vervolgens is het belangrijk om te beslissen of je een van de bestaande motorreizen USA kiest of dat je je eigen versie samenstelt. Alhoewel dat laatste een mooie uitdaging is, kun je er bij bestaande motorreizen USA op vertrouwen dat al het moois in de omgeving op je route voorkomt. Om die reden is een van de georganiseerde motorreizen USA waarschijnlijk de meest verstandige keuze. Bijzonder en onvergetelijk tegelijk uiteraard! En dat het georganiseerd is, hoeft natuurlijk niet weg te nemen dat je vervolgens alle vrijheid hebt om er je eigen draai aan te geven! Ook hierbij geldt dat je zo’n toer zowel gezamenlijk als in je eentje kunt maken. Daarvoor hoef je het dus in ieder geval niet te laten – onvergetelijk wordt het hoe dan ook! We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe met je motorreis door de USA.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizen

AMERIKA REIZEN WEETJES

wist je dat?


VRIJHEIDSBEELD IN STUKJES

Toen het Vrijheidsbeeld naar New York vervoerd moest worden is het maar liefst in 350 delen en in totaal 214 kratten naar New York gegaan. Bizar niet?

AMERIKA IS GROOT

In Amerika wonen er in totaal rond de 320 miljoen mensen. Met een kustlijn van bijna 20.000 km past Nederland ongeveer 250 keer in de Verenigde Staten.

KLIMAAT VOOR IEDER WAT WILS

In Amerika zijn er verschillende klimaten. Kies voor een gematigd klimaat langs de kust, tropisch in Hawai en Florida of Arctisch in Alaska.