rondreizen amerika

DIVERS RONDREIZEN AMERIKA OVERZICHT

Rondreizen Amerika

Amerika heeft enorm veel te bieden. Teveel om allemaal in 1 vakantie te zien. Omdat er zoveel mogelijk is hebben we een overzicht gemaakt van de leukste rondreizen in Amerika. Van het Wilde Westen tot het hippe Oosten. De Grand Canyon of bijzondere steden zoals New York of San Francisco. Maak jij de beste keuze of kom je gewoon nog een keer terug? Geniet van een onvergetelijke vakantie.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

Amerika is voor veel mensen het land van hun dromen. Je hebt in de Verenigde Staten dan ook onbeperkte mogelijkheden. Het land is zelfs zo groot dat je aan de ene kant van het land op het strand kunt liggen, terwijl je aan de andere kant de latten onderbindt om te skiën. Tijdens rondreizen Amerika bewonder je de meest bijzondere natuur en bezichtig je de mooiste bezienswaardigheden in de talloze steden. Geniet, ontspan en laat je vermaken door anderen of kom volledig tot rust op het strand van Hawaï terwijl je ter verkoeling een zacht zeebriesje door je haren voelt gaan. Een rondreis door Amerika laat je de veelzijdigheid van de natuur in dit land zien. Bewonder de Colorado rivier in de Grand Canyon en voel de altijd aanwezig wind in dit gebied je huid strelen. Geniet van een prachtige zonsopkomst boven dit gebied en bezoek de talloze nationale parken die Amerika rijk is. Tijdens rondreizen Amerika is ook Nationaal Park Everglades de moeite van een bezoek zeker waard. Hier even ontzettend veel alligators. Geniet van de ongerepte natuur en voel de spanning die je hebt omdat je elk moment een alligator of een ander bijzonder dier tegen kunt komen. Even genoeg van de natuur? Ga dan eens naar Orlando. Je zult je ogen versteld doen laten staan.

Hier zijn de wereldberoemde Disney parken én de Universal Studio’s die je zeker bezocht moet hebben. Natuurlijk is het niet alleen maar drukte tijdens je rondreis door de Verenigde Staten. Ontspan in de sprookjesachtige Caribbean en ervaar de piraten cultuur die daar hangt.  Voor het echte spektakel en entertainment moet je natuurlijk in de gokhoofdstad van de wereld zijn: Las Vegas. Waag een gokje en voel de spanning wanneer je kans maakt om een enorm geldbedrag te winnen. Bezoek aan de West Coast grote en bijzondere steden zoals Los Angeles en San Fransisco. Natuurlijk kan tijdens rondreizen Amerika een bezoek aan hoofdstad New York nieuw ontbreken. Voel de adrenaline wanneer je het Empire State Building beklimt en raak in vervoering over het steeds beter wordende uitzicht over heel New York. Maak tijdens je rondreis door Amerika een schitterende boottocht op de gratis ferry die van Staten Island naar Manhatten voert met een prachtig uitzicht over de skyline van New York en natuurlijk vrij zicht op het vrijheidsbeeld. Zin om de volgende dag fit te beginnen? Jog dan een rondje door Central Park en voel de rust en de kalmte die hier ’s ochtends nog heerst. Veel meer dan wandelaars en andere joggers zul je dan namelijk niet tegenkomen!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizen

AMERIKA REIZEN WEETJES

wist je dat?


VRIJHEIDSBEELD IN STUKJES

Toen het Vrijheidsbeeld naar New York vervoerd moest worden is het maar liefst in 350 delen en in totaal 214 kratten naar New York gegaan. Bizar niet?

AMERIKA IS GROOT

In Amerika wonen er in totaal rond de 320 miljoen mensen. Met een kustlijn van bijna 20.000 km past Nederland ongeveer 250 keer in de Verenigde Staten.

KLIMAAT VOOR IEDER WAT WILS

In Amerika zijn er verschillende klimaten. Kies voor een gematigd klimaat langs de kust, tropisch in Hawai en Florida of Arctisch in Alaska.