vakantie amerika

DIVERS VAKANTIE AMERIKA OVERZICHT

Vakantie Amerika

Vakantie Amerika

Was Amerika altijd al een land die bovenaan je wensenlijstje stond? Dan kan daar nu verandering in komen. Een vakantie in het bijzondere Amerika is namelijk de juiste oplossing. Waar ga je voor? Wil je de verschillende steden bezoeken die Amerika rijk is of de verschillende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Grand Canyon, Route66 of 1 van de vele andere mogelijkheden? Amerika leeft en dus is Amerika een onvergetelijk avontuur. Laat je meeslepen in alles wat groot is en zorg ervoor dat je deze vakantie nooit meer zult vergeten. Klik snel op 1 van onderstaande opties door om de perfecte vakantie te vinden.

50 verschillende staten, evenveel verschillende soorten vakanties: dat is Amerika. Iedere staat heeft zo zijn eigen charmes, met eigen leefgewoonten en een eigen natuur. Een vakantie Amerika kan voor de een dus een compleet andere ervaring betekenen dan voor de ander. Juist omdat Amerika zo groot en veelzijdig is, kunnen vakanties Amerika dat net zo goed zijn. Middels een stedentrip kun je een specifieke stad volop leren kennen – leuk voor stadsmensen die juist het dagelijkse leven op één plek willen meemaken. Wil je liever zo veel mogelijk van het land zien, ga dan voor een rondreis. Rondreizen zijn in Amerika in allerlei vormen te kiezen. Door de grootte van het land, zijn rondreizen veelal opgesplitst in regio’s. Bedenk je van tevoren goed wat je van je reis verwacht, zodat je je reis naar Amerika daar eenvoudig op kunt afstemmen. Waarvoor ga jij? De woestijn in Texas of toch liever de drukte in The Big Apple ofwel New York City? Allereerst is het belangrijk om je te bedenken welke bezienswaardigheden je tijdens je vakantie Amerika gezien wilt hebben. Van een land zo groot als Amerika, weet je natuurlijk al dat er volop bezienswaardigheden zijn. Een vakantie Amerika zal dan ook per definitie alles behalve saai zijn!

De bezienswaardigheden hangen natuurlijk grotendeels af van je keuze voor een rondreis dan wel stedenreis. In New York City pak je de hop on hop off bus om op een makkelijke manier zo veel mogelijk van de stad te zien. Vergeet ook vooral niet om gratis gebruik te maken van de Staten Island Ferry, om zo een prachtig zicht te hebben op de beroemde skyline van deze wereldstad. Zoek je meer een strandvakantie, afgewisseld met bezienswaardigheden? Dat soort vakanties Amerika worden dan vaak in Orlando gevierd, waar je tijdens de kosteloze Art Walk de mooiste muurschilderingen van de stad kunt bewonderen. Of wat dacht je van het eiland Hawaï? Zon, zee en strand zijn daarvan natuurlijk dé kenmerken! In ieder geval is het goed om te weten dat iedere Amerikaanse staat zijn eigen temperatuur en daarbij behorende natuur heeft. Ook qua cultuur en bezienswaardigheden variëren noord en zuid, oost en west. Vraag jezelf af wat je precies van je vakantie verwacht en oriënteer je van tevoren goed. Zo wordt jouw vakantie Amerika onvergetelijk, met alle bezienswaardigheden die bij jou passen. Of dat nu in het prachtige berglandschap van Arizona is, midden in een wereldstad als New York of rustig aan het strand.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizen

AMERIKA REIZEN WEETJES

wist je dat?


VRIJHEIDSBEELD IN STUKJES

Toen het Vrijheidsbeeld naar New York vervoerd moest worden is het maar liefst in 350 delen en in totaal 214 kratten naar New York gegaan. Bizar niet?

AMERIKA IS GROOT

In Amerika wonen er in totaal rond de 320 miljoen mensen. Met een kustlijn van bijna 20.000 km past Nederland ongeveer 250 keer in de Verenigde Staten.

KLIMAAT VOOR IEDER WAT WILS

In Amerika zijn er verschillende klimaten. Kies voor een gematigd klimaat langs de kust, tropisch in Hawai en Florida of Arctisch in Alaska.